محمد حسین تقوایی: یک منبع آگاه خبری در استان یزد گفت: در راستای سروساماندهي مجموعه اميرچخماق،طرح جامعی تدوین و به تصویب شورای تردد رسیده که در فاز اول این طرح جامع، منار میرچخماق به طور کامل تخریب و در فاز بعدی،در محل منار،سازه فوق هوشمند و پیشرفته بی نظیر ساخته می شود که بهترین گزینه کارشناسی شده پارگینگ طبقاتی است.

یک منبع آگاه خبری  در استان یزد گفت: در راستای سروساماندهي مجموعه اميرچخماق،طرح جامعی تدوین و به تصویب شورای تردد رسیده که در فاز اول این طرح جامع، منار امیرچخماق به طور کامل تخریب و در فاز بعدی،در محل منار،سازه فوق هوشمند و پیشرفته بی نظیر ساخته می شود که بهترین گزینه کارشناسی شده پارگینگ طبقاتی است.
این منبع آگاه در گفتگو با خبرنگاران، درخصوص فازهای بعدی طرح ساماندهی گفت: مانند تمام پروژه ها، طرح و برنامه خاصی در خصوص امیرچخماق نداریم،، در حال حاضر مصوب شده منار را تخریب کنیم،، طرحهایی از جمله پارکینگ شصت و شش طبقه ای مدنظر هست، اما باید منتظر باشیم چه پیش می آید و قسمت و تقدیر چیست؟

 

 

http://www.yazdfarda.com/media/news_gal/file_614.jpeg


این کارشناس که نامش را فاش نکرد، تاکید کرد: فاز اول همراه با تخریب منار میرچخماق، در راستای حل مشکلات عدیده شهروندان ساکن و غیرساکن بافت قدیم و بازاریان نظیر ترافیک سنگین، نقص در جمع آوری زباله شهری، کمبود فضای آموزشگاهی، بیکاری جوانان و همچنین مهار خشکسالی استان اجرا می گردد و بنابه گزارش کارشناسان، پس از تصویب طرح و قبل اجرای آن، شصت و شش درصد از مشکلات شهروندان در منطقه حل شده است
وی به ارزش منار میرچخماق اشاره کرد و تصریح نمود: کارشناسان  و مشاورین در شورا بر اهمیت میرچخماق واقفند قرار نیست منار به کلی حذف شود، در فاز دوم در صورت تصویب وسرمایه گذاری بخش خصوصی، بنای جدید میرچخماق با معماری فوق پیشرفته و با امکانات به روز در محل ساخته شود که به زودی جزییات طرح پیش فروش این سازه مدرن اعلام میشود.
وی از نقدهای غیرمنصفانه رسانه ها گلایه کرد و گفت: نقادان پارکینگ طبقاتی جواب دهند،توریستم ها و هموطنان که برای دیدن آثار باستانی به یزد می آیند، وقتی جای پارک خودرو ندارند، از اماکن تاریخی نمی توانند دیدن کنند، پس از آنالیز و طرح مطالعاتی کارشناسان، تنها و تنها مکان مناسب در این منطقه محل فعلی منار میرچقماق کارشناشی شده است.
وی افزود: منار میرچخماق به دلیل ازدحام توریست و گردشگران بازدیدکننده ازآن،خودعامل ترافیک سنگین است که در صورت تخریب، شاهد آمد و شد توریسم و جهانگرد نخواهیم بود و ترافیک شهر یزد روان می گردد، اگر چنین طرحی جواب داد، برای حل مشکل ترافیک تخریب کلیه اماکن پربازدید کننده تاریخی را در دستور کار قرار می دهیم.
وی تاکید کرد: تمام شهروندان در روزهای اخیر از این طرح استقبال کردند، حال منتقدین باید خاموش بماند چرا که  در مجموع، یک یا چند بنا قدیمی و حتی بافت قدیم به کلی تخریب شود اما شهر یزد را نجات می دهیم و شهروندان از امکانات به روز شهری از جمله منوریل!!!،شهر بازی، بیلبوردهای تبلیغات شهری!، خیابان با آسفالت! پل عابر پیاده! و همچنین باشگاه فرهنگی ورزشی فوتبال در لیگ برتر برخوردار خواهند شد.

پی نوشت: خوشبختانه  خبر طنز اجتماعی میراثی تخریبی احداثی بود  شاید همین فردا، تیتر یک خبرگزاری ها، وبسایتها و مطبوعات شهر یزد شود اگر در حراست و نگهداری از میراث فرهنگی دلسوز نباشیم.










  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا